Friday, September 18, 2009

Our president has no plan for health care

President 0 keeps talking about his health care plan. But he never shows it. A search at WhiteHouse.gov shows where it is: Nowhere. It shows that he keeps talking. But no plan. Congress now has five bills. When their content is convenient he mentions the contents of one or all of them. But when they are not he talks about "my plan." That's why we call him President 0.

1 comment:

replicahorlogesnederland said...

Het is een ander horloge, een rubberen band Panerai Luminor Arktos GMT replica horloges, 1: 1 identiques aan het origineel. Alles past op deze replica Panerai ook. Wijzerplaat is net als het origineel, bezel is precies gekloond en: heeft een mooie klik wanneer je hem aanzet, doos is solide en volledig gepolijst replica horloges cartier, net als het origineel, zodat je-echt goed te zijn in het kennen van de oorspronkelijke Panerai horloges om dit één plek zonder zetten het onder het vergrootglas ... Dit is het soort van replica Panerai die u loopt in de winkel met Panerai en testen van de verkopers. Bekijk het volledige beeld hier bespreken we Panerai Luminor Arktos GMT dit horloge.

Deze nep-lederen band Panerai Luminor ziet er nieuw en fris en eenvoudig replica horloges panerai, net als het origineel. Het is een meer up-to-date, maar nog steeds vintage stukken die helemaal doodt. Alles op het is origineel en goed gekloond de wedstrijden. Handen en details wijzerplaat replica horloges rolex zijn een beetje verbeterd en ze zien er nog fris en nieuw dan l'autre meer vintage modellen. Automatische beweging en alle werkzaamheden aan de binnenkant de truc ook. Bekijk de volledige foto hier zijn we dit Panerai Luminor replica.